Uraim!

Bizonyították, hogy alkalmasak arra, amiről mások csak álmodnak. Bebizonyították saját maguk és parancsnokaik, bajtársaik számára, hogy maguk valóban azok, akik lenni akartak, maguk valódi Tengerészgyalogosok. Mi pedig büszkék lehetünk magukra és a helytállásukra. Éppen ezért megérdemelnek egy kis pihenőt és a sikeres “Arachnodi” rajképzés miatt, a teljes Omega szakasz kollektív eltávot kap az Arcturusra, ahol leengedhetik a fáradt gőzt a bordélyházakban és elkölthetik az eddig összekuporgatott zsoldjukat, piára, nőre, meg amire jól esik! Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok és felhívom a figyelmüket, hogy önök mindig, mindenhol a USCMC katonái és semmilyen körülmény között ne hozzanak erre szégyent!

Jim Marshall százados, a Crusader század parancsnoka.

.

 

 

Részletek:

Január 21.-én szombaton folytatódik a Crusader század története és nagyon sok szeretettel várjuk, a már a századhoz tartozó játékosokat és karaktereket!

A versenyen összesen 4 csapat maximum 24 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csoportokat.

A játékosok és karakterek az eddig megszokott raj felállásban folytatják tovább a játékot, de mindenkit értesítünk, hogy melyik raj az övé.

Történet:

Az Omega szakasz sikerrel hajtotta végre a rajképzés alatt kapott titkos küldetést, így a Crusader század parancsnoka eltávot adott a teljes szakasz számára, akik az Arcturus bolygóra tesznek kirándulást.

Verseny részletei:

Dátum:

2012.01.21. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt emiales nevezéssel lehet jelentkezni, amiben jelezni kell, hogy mi a neve a karakternek!

Ezt a nevezést az alienszerepjatek@gmail.com címre kell elküldeni, illetve előre kitöltött karakterrel, amit az ismert szabályok alapján lehet elkészíteni!

Jelentkezési határidő január 18.-a szerda!

További kérdésekre az alienszerepjatek@gmail.com címen tudunk válaszolni, illetve az alienszerepjatek.hu Kérdések a versenyről topicjában!

 

LEAVE A REPLY