Nagyon sok szeretettel meghívunk ez év júliusában megrendezésre kerülő 8. Nyári Rúna Táborunkba , aminek otthona a már hagyománnyá vált Gyömrői Teleki Kastély lesz. A tábor idén 4 napon és 3 éjszakán át fog tartani, ahol a szerepjáték, live, wargame és kártya mellett főszereplő lesz a strandolás, a láblógatás, a napozás és a minden táborunkra jellemző esti dajdajozás. .

PROGRAMOK KATT IDE A NAGYÍTÁSÉRT

 

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

SZÜLŐI HOZZÁJÁRULÁS LETÖLTÉSE

Rendhagyó módon, sok olyan programmal készülünk, amik korábban még nem voltak, illetve idén először lehetőség lesz arra is, hogy aki szeretne, az már a nulladik napra is (július 17.) eljöhet. Bár azon a napon még nem lesz program és a szervezők is csak az átszellemülés megterhelő munkáját fogják végezni. 😀

A tábor programjai:

Július 17-e NULLADIK NAP:

Nos, ezen a csudálatos szerdán 16:00-tól lehet jönni és kérünk, hogy semmilyen szervezett programra ne számíts. A szervezők napjának is hívott hagyományos napon, sörözés, evés a dzsungel étteremben és játék-játék és játék van, amiből mindenki úgy és annyira veszi ki a részét, amennyire szeretné.

Július 18-a (csütörtök):

Rendhagyó módon, már az első nap is folyamatos programokkal várunk mindenkit, annak érdekében, hogy a megérkezés/beköltözés mellett, legyen már néhány esemény, amire érdemes készülni.

10:00-tól

Érkezés a táborba és a szállások elfoglalása

Kérünk mindenki, hogy 10 óra előtt ne jöjjön, mert a szervezők még álomittas állapotból kifolyólag, fogadó képtelenek. 10:00-tól viszont már lehet érkezni és kisimult, kedves vendéglátók hada fogja várni a leendő táborozókat.

12:00-tól

AVP számháború

Ez a hagyományos RT-s játék egy különös ötvözése a számháborúnak, a futkosásnak és az Alienek, Marinek és Predatorok őrjítő harcának. Rövid jellemzéssel szólva, hangulatos rövid játékok, ahol tuti, hogy mindenki jól szórakozik és keményen megizzad.

Íjászverseny elődöntő

Minden magyar remek íjász… hát vagy legalábbis az lehet. 😀 Az íjászverseny idén kétfordulós lesz, aminek az elődöntő az első RT-s napon lesz. Aki szeretne nevezni, az mindenképpen hozzon íjat és nyílvesszőket. Amennyiben valamelyikkel nem rendelkezel, de ki szeretnéd próbálni, akkor a versenyt lebonyolító Csanáddal kell egyeztetni!

Alternatív szerepjátékok mesélése

A tábor teljes ideje alatt lesznek olyan napok, amikor első osztályú mesélők, különböző szerepjátékokkal készülnek a számotokra. A játékokat keresd a facebook csoportunkban. Már az első napon is lesz erre lehetőséged, amikor is megérkezel, ledobod a táskád, kifújod magad, kezedbe rántod a kockáidat és az íróeszközöket és már tolod is a játékot!

16:00-tól

LARP játék Sir Tom vezetésével

A LARP vagy magyarul Kamara Játékok lényege, hogy élő szerepjátékos hangulatban egy-egy előre kidolgozott történetet játszik végig a csoport. A szokványos LIVE-októl eltérően itt azonban nem a beöltözésen vagy a szabályokon van a hangsúly, hanem sokkal inkább magán a történeten és a szereplők reakcióin. Egy játék átlagosan 4-5 óra és előre megírt karakterekből választva lehet játszani.

19:00-tól

Tábor megnyitó!

A hivatalos és roppant ünnepi hangulatban történő tábormegnyitó, ahol az olimpiai bevonulót és fényszínházi effekteket nélkülözve, közös sütögetés és iszogatás mellett, meghallgatjuk a Rúna Tábor Egyesület elnökének ömlengős beszédét és a hétre vonatkozó Programok illetve a Házirend kihirdetését. Azt ennyi! 😀

21:00-tól

Nagy Dani féle Elmebeteg Horror live

Amennyiben bármi kétség lenne a felől, hogy mit jelent az, hogy FÉLNI, ebben a játékban sikeresen szétoszlatjuk. Elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy A: Beteg a történet, B: Betegek a karakterek, C: Dani roppant kreatív. 😀 Remek kikapcsolódás, aminek köszönhetően tuti egész este mindenki fent lesz, és vicces szerepjátékokkal igyekszik helyrebillenteni a vérnyomását.

Július 19-e (péntek):

12:00-tól

Íjászverseny döntő!

Az előző nap Robin Hood fokozatott szerzett mesteríjászok összecsapása a halálosan értékes, aranyvessző birtoklásáért! Ja, mindenképpen előre le lesznek fektetve a szabályok, hogy most lehet e csigás íjjal gyünni, vagy sem…

James Bond szerepjáték verseny:

http://www.youtube.com/watch?v=Ii1tc493bZM – Ez után nem lehet kérdés, hogy mi lesz ez az egész napos program. Gyors kocsik, luxus nők, verekedés és a hamísítatlan James Bond történet, amiben pár mindenre elszánt ügynök igyekszik megállítani a világpusztító terveket életre hívó névtelen gonoszt. Na és persze közben legalább egyszer be is kell mutatkozni: Bo! Bim Bó! 😀

16:00-tól

Vampire: The Eternal Struggle kártyaverseny és bemutató.

Egy sokak által kedvelt és szeretett, Vampire the Masquerade története és hangulata alapján működő gyűjtögetős kártyajáték verseny. Ajánljuk minden veterán játékos és új érdeklődő figyelmébe!

20:00-tól

Alternatív szerepjátékok mesélése

Július 20-a (szombat):

12:00-tól

STAR WARS szerepjáték és LIVE verseny

Valaha rég egy messzi-messzi galaxisban… minden várakozást felülmúló szuper szerepjátékkal készülünk nektek a Star Wars világában. Egy olyan epikus egész napos mese formájában, ami után mind a tíz ujjatokat megnyaljátok… 😀 Jedik, vukik, csempészek, figyelem!

Hősök Hajnala D&D verseny

A Star Warssal egy időben igyekszünk kedvezni azoknak, akik jobban szeretik a fantasyt és ennek érdekében szombaton, egész napos D&D verseny vár titeket, ahol a nagy sikerű Hősök Hajnala versenysorozat szervezőinek tollából és torkából érkezik, egy minden képzeletet felülmúló szerepjáték verseny.

Július 21-e (vasárnap):

10:00-tól

M.A.G.U.S. verseny

A Cantina M.A.G.U.S. verseny szervezői által hozott verseny, ami a nagy sikerű Arshur városában fog játszódni. Hamisítatlan Magus hangulatú, első törvénykönyves, egész napos szerepjáték verseny. Lesz benne minden, ami ahhoz kell, hogy igazán Yneven érezzétek magatokat!

Kezdő barát Warmachine&Hordes wargame verseny

Egy olyan asztali stratégia versennyel készülünk nektek, amiben a gőzgépek hajtotta varázslatos masinák csapnak össze a kalózok, trollok, élőholtak és sok mindenki más seregeivel. A Warmachine egyike a legkomplexebb, de legkedveltebb ólomfigurás stratégiai játékoknak, amit most alkalmatok lesz, akár sereg nélkül is kipróbálni és versenyezi is benne.

Warhammer 40 000 wargame bemutató

Idő szerint 40 000-et írunk és nincs más csak háború és az Isten Császár! A nagy sikerű Warhammer 40 000 világában játszódó sci-fi, ahol space marinek, orkok, eldák, démonok és még sok más faj írtja egymást más-más célok miatt. Az egyik legrégebbi ólomfigurás játékból tartunk nektek egy komolyabb bemutató csatát, ahol saját magatok is kipróbálhatjátok a játékot, a választott seregek élén.

19:00-tól

Táborzárás, díjak kiosztása, elnöki búcsú beszéd és könnyes búcsú! 😀

Ja és a legfontosabb!

Július 18-tól július 21-ig végig Zsóka néni lesz a büfésünk, úgyhogy úgy készüljetek, hogy Isteni ellátásban lesz részünk!

Tábor díjak:

A teljes tábor díja (kastélyban való szállással, napi egyszeri meleg étkezéssel Zsóka néninél, a hét összes programján való részvétellel és egy 2013-as

Rúna Táboros pólóval): 21 000.-

Június 1-ig befizetve (-15%): 17 850.-

Amennyiben már voltál korábban bármelyik Rúna Táborunkban (-10%): – 2 100.-

Amennyiben meghívtunk mesélőnek és egy napot végig mesélsz (-10%): – 2 100.-

Amennyiben meghívtunk és a teljes tábor idején végig mesélsz (-15%): – 3 150.-

Hétvégi jegy, amennyiben csak péntek-szombat-vasárnap van lehetőséged lejönni (kastélyban szállással és a háromnapi programmal, de a napi egyszeri étkezés és a póló nélkül. Ebből az árból nem áll módunkban a fenti százalékos kedvezmények egyikét sem biztosítani): 15 000.-

Napijegy, amivel legfeljebb egyetlen nap bármelyik programján vehetsz részt (nincs benne szállás, se étkezés): 1 500.-

Amennyiben szeretnél a nulladik napon is részt venni (itt csak a szállást biztosítjuk): 2 000.-

Sátoros táborozásra is van mód, viszont ennek feltételeit e-mailen keresztül tudjuk veletek egyeztetni.

Táborra való jelentkezés:

A táborba minden 14 életévét betöltött személyt nagyon sok szeretettel várunk. Amennyiben valaki még nincs 18 éves, az alábbi szülői beleegyezést kell kitöltve számunkra a táborba elhozni.

A táborban való részvételre, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével, annak e-mailben történő elküldésével, és a teljes tábordíj legkésőbb július 10-ig történő befizetésével tudsz regisztrálni!

A JELENTKEZÉSI LAPOT INNEN LETÖLTHETED KATT

A jelentkezési lapot és a befizetésedről szóló értesítést az alábbi email címre tudod elküldeni:

info@cantinaklub.com

A táborral kapcsolatos bárminemű kérdésedet az alábbi facebook csoport alatt tudod feltenni:

https://www.facebook.com/RunaTabor

Amennyiben bármi további kérdésed lenne, akkor az alábbi telefonszámon is tudsz érdeklődni:

06-20-31-46-901- Szalay Gergely

06-30-389-65-90 – Zájer Attila

06-20-91-31-641 – Kolozsvári Dorottya

A tábor díját az alábbi két módon tudod rendezni:

Utalással az alábbi számlára (itt kérünk, hogy a megjegyzésbe tüntesd fel rendes névvel, hogy kinek a tábordíja van befizetve):

CIB bank 10700419-45406209-51100005

Illetve személyesen a Cantina klubban (VII. Budapest, Alsó erdősor utca 3) a nyitvatartási idő alatt, amit az alábbi linken találsz meg:

http://cantinaklub.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=2

Egy pár szó a helyszínről:

Az 1834-40 között épült Teleki-kastélyt Hild József tervezte. Magyar klasszicista építészet egyik legnagyszerűbb alkotása.

A zárt tömegű emeletes épület hosszabb homlokzatán lévő bejáratot hatalmas jón oszlopok által tartott, előreugró timpanon hangsúlyozza.

Az ablakok körül díszes keretezés van. A II. világháború következméyneként majdnem elpusztult, az 1960-as évek elején építették újjá megyei gyermekotthon céljából. Ma is iskola és diákotthon található benne.

Az épület 80 fő elhelyezésére alkalmas, 8 ágyas szobákban. A közösségi tereken kívül egy nagy közös ebédlővel, büfével, zuhanyzókkal és mellékhelységgel van ellátva. Környezetét idilli zöld park alkotja, amelynek része egy kis salakpálya, egy játszótér, és egy nagy füves focipálya. A szervezett programokon kívül lehetőség van a labdajátékokra, íjászatra, pingpongozásra és akár napozásra is :). A kastély területén kívül nem messze található egy csodaszép tündöklő kis tavacska, ahova igény szerint lehet menni strandolni.

Hogy tudsz eljutni a táborba:

Cím: 2230 Gyömrő, Üllői út 3., GPS: 47.419134/19.389559

– Busz az Örs vezér térről 30 percenként indul és a kastélytól kb. 15 perc sétára tesz le.

– Budapest Keleti pályaudvarról indulnak vonatok, a gyömrői állomástól kb. 30-40 perc séta a kastély.

Várunk titeket idén is nagyon sok szeretettel:

Rúna Tábor Szerepjátékos Egyesület

 

LEAVE A REPLY