A zöldfülű kalandor társaság első merész vállalkozásai után jól megérdemelt pihenésre és tivornyázásra fordítaná idejét és keservesen szerzet aranydukátjait a mozgalmas kikötővárosban. Ám a Sors közbeszól, és egy váratlan támadás után minden a feje tetejére fordul! Kalandok, kincskeresés, félelmetes martalócok és misztikus titkok várnak rátok a Hősök Hajnala új Versenysorozatának első állomásán, amikor…

A Kígyó visszatér!

.

Kedves Érdeklődök!

Nagy örömmel hirdetjük meg a Hősök Hajnala új Versenysorozatának első rendezvényét. A jelentkezést ezennel megnyitjuk!

Időpont: 2012.09.29. 10:00

Helyszín: Cantina Klub 1074 Budapest, Alsó Erdősor u. 3.

Részvételi díj: 1500,- Ft./fő (mesélőknek ingyenes)

Nevezési határidő: 2012.09.15. (Ezen időponton túl beérkező nevezéseket csak szabad hely esetén van lehetőségünk befogadni. Mivel a szervezést nagyban megnehezíti az utolsó napokban jelentkező játékosok serege, ezért kérjük, a lehető leghamarabb jelentkezzetek, ha tudjátok, hogy jöttök, ne várjatok az utolsó pillanatig!)

Nevezés módja: Nevezni lehet egyénileg (egy játékos jelentkezése, akiket mi szervezünk csataptba), csapatosan (több játékos jelentkezése, akik együtt szeretnének játszani), vagy mesélőként. Mesélők korlátozott számban állnak rendelkezésre a rendezvényen – ha a játékos keret betelt, további jelentkezést csak csapat mellett jelentkező mesélő esetén tudunk fogadni, vagy “várólistás” csapatként, ha sikerült további mesélőket találnunk. Éppen ezért jelentkezzetek mielőbb – aki korán jelentkezik, annak biztos helye lesz a játékon!
Teendők a nevezéshez:

1. Regisztrációs lap kitöltése és elküldése a hosokhajnala@gmail.com e-mail címre; ÉS

2. Az esetleges egyéni karakterek elküldése a hosokhajnala@gmail.com e-mail címre; ÉS

3. A részvételi díj befizetése átutalással (részletek emailben) vagy szeptember 14.-n 18:00-20:00 között a Cantina Klubban személyesen.

A regisztrációs lap három “fülén” mindhárom fajta nevezési minta megtalálható. Regisztrációs lap letöltése:Regisztrációs Lap
Az eseményről:

A korábbi Hősök Hajnala rendezvényekhez hasonlóan a mostani is Dungeons&Dragons, 4. kiadásos szerepjáték “verseny” lesz, vagyis lehetőleg minél több csapat, egy-egy mesélővel ugyanazt a kalandot játssza végig. A “verseny” érdekében a játék eredményességét pontozzuk is, de persze az igazi cél a közös játék öröme, új játékosokkal találkozni, és szerény hobbinknak hódolni. Szívesen látunk rutinos vén rókákat, vagy szerepjátékkal, esetleg D&D-vel, vagy a 4. kiadással most először találkozó kezdőket is.

Az új “Versenysorozatunk” annyiban különbözik az eddigi Hősök Hajnala találkozóktól, hogy a következő egy év során részben összefüggő modulokon keresztül egy mini-kampány végigjátszására lesz lehetőségetek, és a karaktereiteket, ha akarjátok, továbbvihetitek alkalomról alkalomra, persze megfelelő fejlesztéssel.

Mint általában, kiemelkedően különös szeretettel várjuk azokat a játékostársainkat, akiknek lenne kedve mesélőként részt venni a játékban! Az eddigi három rendezvény tapasztalatai alapján általában az utolsó napoknan nagyon kell keresgélnünk plusz mesélők után, mivel, hála a szerepjátékos panteonok isteneinek, eddig várakozásainkat felülmúló számban érdeklődtek játékosok. Egyszóval ha van köztetek olyan, aki szívesen mesélne a rendezvényen, az ne habozzon: jelentkezzen!

A kaland csak rátok vár!

 

LEAVE A REPLY