Kedves Mindenki!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Cantina betöltötte 2. évét! Nagyon sok vidám dolog és nehézség van a hátunk mögött, sok tapasztalat, melyeket veletek együtt éltünk meg, rengeteg játék, töménytelen elfogyasztott alkoholmennyiség és egyéb egészségtelen élelmiszer, melyek mind jobbá és szebbé tettek minket.

 

Ezeknek és persze még sok másnak a fényében szeretnénk meghívni Titeket a November 2-án rendezendő Szülinapi Bulinkra. A Buli témája, csak hogy semmi ne maradjon ki kis mértékben Halloween-i is lesz, szóval amennyiben valaki szeretne beöltözni, és sikertelenül ránk ijeszteni, nyugodtan megpróbálhatja.

 

.

 

Visszatérve a bulira. Hozhattok magatokkal KIVÉTELESEN bármilyen alkoholt, ám nálunk sem lesz belőle hiány. Belépőjegy természetesen nincs, ám a Büfé üzemelni fog.

 

A gyülekező 19 óra körül lenne.

A már szokásosnak is nevezhető Gergő „rövid” beszéde és a megnyitó 20 órakor kezdődik.

Ezek után pedig indulna a vandálkodás.

 

Az 1. Program az Sörivó Verseny lenne, melyhez csapatokat várunk a következő felosztások szerint:

Wargame, MAGUS Kártya, Vampire Kártya, Szerepjátékosok, stb. Itt végre összemérhetitek, ki rendelkezik az igazi hatalommal.

 

Amint itt végeztünk, és elfogyott a töménytelen mennyiségű, erre a célra felhalmozott sör, még 5-6 programmal készültünk az ünneplőknek, természetesen a további csapatversenyek előfeltétele a Sörivó versenyben való részvétel.

 

A Cantina Klub természetesen elfogad bármi ajándékot, amire szerintetek még szüksége van, vagy amit a falakra és polcokra aggathat.

 

LEAVE A REPLY