A nagy nyári uborkaszezon liga !

Sziasztok,

Nyáron a játékok száma mindig kevesebb mint télen, így azokat a játékokat amik közben mégis lejátszásra kerülnek szeretnénk jobb minőségben játszatni. Továbbá szeretnénk okot adni az embereknek, hogy olyanokkal is játszanak akikkel még nem, vagy már régen játszottak.

A liga ezért olyan lesz mint egy focibajnokság, ahol az lesz a végső nyertes aki a legtöbbet játssza, valamint a legtöbb ellenfél ellen.

Hogy fog kinézni ez az egész?

 

.

 

– A liga most indul, 2013.06.10-én !

– A ligába bárki nevezhet aki tud 35 vagy 50 pontos sereget kiállítani. A Specialists szabály is él, 50 pontnál 10, 35 pontnál 7 pont áll rendelkezésre.

– A proxyzás engedélyezett amennyiben az ellenfél beleegyezik.

– Amennyiben egy játékosnak csak 35 pontos serege van, az ellenfele köteles ennyi pontból játszani ellene

– Festettségi követelmény nincs

– A Liga során a Bond-ok nem érvényesülnek

– A Liga során minden játékos két játékot játszhat egy adott ellenfél ellen. Ezeket a meccseket meg lehet ejteni gyors egymásutánban is, de azt javaslom, hogy ez ne így történjen, hanem az első meccsből a tanulságot levonva a visszavágó legyen később.

– A meccsek SR2013 vagy Hardcore 2013 szerint játszhatóak. Ezek a dokumentumok itt találhatóak :

http://privateerpress.com/organized-play/steamroller-tournaments

http://privateerpress.com/organized-play/hardcore

– A meccseket mindenki maga szervezi az ellenfeleivel és azok bármikor lejátszhatóak.

– A meccseken sakkórát kötelező használni amennyiben legalább az egyik fél szeretné. A szintidő 35 pontos meccs esetén 60 perc per fél és 70 perc az 50 pontos összecsapásoknál.

– A meccsekre, a versenyekhez hasonlóan egy vagy kettő listát lehet hozni karaktermegkötéssel a két lista között és a listák kiválasztása az ellenfél listáinak áttekintése után történik, egyszerre.

– A Liga meccsein egy cselekvést, mozgást csak az ellenfél előzetes engedélyével szabad visszajátszani, illetve módósítani.

– A liga utolsó napja szeptember elseje

 

Pontozás :

– Minden lejátszott meccs 1 pontot ér.

– Minden győzelem 1 pontot ér.

– Amennyiben a játékos olyan helyen játssza le a meccsét ami nem a szokásos törzshelye, +1 pont jár érte.

– Ha a Ligában résztvevő két játékos egy versenyen csap össze egymással, úgy a versenyen lejátszott meccs automatikusan beleszámít a ligába. Ez a szabály a klasszikus SR2013 és Hardcore2013 versenyeken érvényesül.

Jelentkezés :

– A ligára lehet jelentkezni az xlorandx at gmail pont com e-mail címen.

– A liga táblázata itt érhető el : https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApXhmcZSdCc5dGgwSlhIdFlzNExNcGgwcWFpZGxmeVE&usp=sharing

 

LEAVE A REPLY