Tiltott Tekercsek


Szeretnék bemutatni neked egy új formátumot (KIVÁLASZTOTTAK, a M.A.G.U.S. kártyajáték), ami a Tiltott Tekercsek névre hallgat. Remélem tetszeni fog a leírás, és legalább annyira izgalmasnak találod majd a benne rejlő lehetőséget és kihívást, mint mi.

 

Miről szól ez a formátum, és miért jött létre?

 

Régóta problémának éreztem azt, hogy a játékosok sokszor panaszkodtak arra: nem változatos a versenykörnyezet, mindig ugyanazok a top paklik indulnak versenyen, és hosszú távon unalmassá válik a versenyre járás, ráadásul megszokásból játszik mindenki a paklijával, mert nincsenek – vagy csak nagy ritkán vannak – meglepetések. A formátum ezt a homogén környezetet hivatott megváltoztatni, és még egy nagyon fontos dolgot várunk tőle: a játékosokat kreatív pakli építésre és gondolkodásra kényszeríti. Szerintem ez kulcsa lehet a változatos és élvezetes játéknak.

 

.

 

Bízom benne, hogy ez a törekvés sokak számára szimpatikus, és közös cél felé tartunk. Hálás lennék, ha az első időszakban, minél több játékos bevállalná a tesztalany szerepét, még akkor is, ha először kicsit kételkedik a formátum sikerességében vagy működőképességében. Az első „béta” versenysorozatból megpróbáljuk a helyes következtetéseket levonni, és ebben kérjük a segítségeteket.

 

Gyertek el minél többen a Tiltott Tekercsek formátum, négy-plusz-egy állomásos tesztjére és tartsatok ki a végéig, hogy minél több ötletet, véleményt meghallgathassunk a végén, ahol megoszthatjátok tapasztalataitokat velünk.

 

Részletek: http://cantina.spacebar.hu/index.php

– Enriquel

LEAVE A REPLY