November 12.-én 12:00-kor kezdődik a Farkasváros Legendája címen MAGUS szimultán kaland. A kaland a Farkasvárosból fog indulni ahol az Északi szövetség várja azokat a kalandozókat akik már bizonyították hűségüket. Pontosan ezért olyan karaktereket kell készíteni akik az északi szövetséghez hűek.

.

 

 

 

Előszó

P.sz. 3675

A városba beérve látjátok, hogy igazak a hírek ezt a várost valóban a Tarini tőrpék építették. Jó 60 láb magas falak és 300-400m szélesek a bástyafalakon katapultoktól kezdve a dárdavetőkig mindent meg lehet találni. A városon belül az utcáktól kezdve az épületeket mind- mind kövekből építették fel. A lovas kocsik amik elhaladnak mellettetek egyszer sem rázkódnak meg a kockakövek miatt amikkel a város utcáit kövezték ki. Az utcák szélesek és biztonságosak mind nappal és éjjel is. Lámpások oszlopait fedezitek fel az utcák két oldalán 15-20m-ként. A folyamatos járőr szolgálat vigyázza a biztonságot. Dorani, Erioni és egy titokzatos Kyr támogatását élvezi a város. A város vezetője egy bizonyos Predoci nemes, aki kalandozásai során és üzletkötései révén szerzett hírnevet és pénzt ahhoz, hogy ezt a várost megépíttesse a törpékkel. Persze ehhez nagy diplomácia készségre is szüksége volt. A város közbiztonságánál már csak a törvénykezés az, ami messzi földről híres. Ebben a városban aki bűnt követ el az legyen Nemes vagy útszélen lakó az megfizeti a bűnét a városnak. Mindig szükség van csatornatisztítókra, na és persze a hóhér se unatkozzon, mondják azok, akik már jártak ebben a városban. Ezt a várost jelölte meg a szövetség találkozási pontnak. Innen indul el az a kaland, amit sikerrel kell véghezvinnetek. Sokan nem értik meg mi az a szó, hogy becsület és hűség.

Egy halk dalfoszlányt lehet kihallani valamelyik utcáról.

BECSÜLET

Nem látható nem mutatja magát,
de mégis érzékeli, aki magában hordozza.
Büszkévé teszi azokat, akik viselik,
féltékennyé mindenkit kik nem értik.

Hatalmat ad olykor lágyan beszél hozzánk,
utat mutat nekünk, büszke légy hazánk.
Fényessége beragyogja jellemünk,
legyen nemes vagy egy szegény
ez nem egy átok, hanem egy erény

Ez volt az a jelszó, amit hallanotok kellett . Egy hang szólal meg közvetlen előttetek, bár nem látjátok a hang gazdáját, de tisztán és érhetően beszél hozzátok. Feltűnik számotokra, hogy senki más nem figyel fel a rejtélyes hangra.

A vers után induljanak el a színházi épület hátsó bejáratához ahol már várják magukat.

Veszélyes küldetésre viszünk el benneteket és lehet, hogy sokan nem térnek vissza közületek. A sötétség erői már összegyűjtötte az erejét, és egy mindent elsöprő támadásba akar lendülni. Önökön sok fog múlni , hogy sikerrel járnak-e.

Időpont:

november 12-én 12:00

 

Helyszín:

CANTINA Klub.

 

Jelentkezés:

Egyénileg és csapatban is jelentkezhetek. A kidolgozott karaktereket 2011. 11. 01-ig küldjétek a paraggyula@gmail.com email címemre.

Ha csapatként jelentkeztek, akkor csapatnévvel is lássátok el.

 

Részvételi díj:

Mindenki, aki jönni akar, az hozzon magával 300 Ft-ot mert ez a CANTINA Klub belépője.

 

A karakter alkotás:

Azzal kezdeném, hogy a karaktereket nem verseny szabályokkal kell majd kidolgozni.

Az UTK szerint 5 TSZ-ü karaktereket kell kidolgozni.

Az UTK-ban szereplő fajokat és kasztokat választhatjátok. A modul alapvetően Toronban fog játszódni, így arra kérünk mindenkit, hogy eszerint gondolja ki milyen fajjal akar játszani.


Felszerelések:

125 arany költőpénzt vásárolhattok el.

 

A klánok és a rendek által biztosított felszereléseket is megkapjátok. Amit az adott karakter megkap az alapkönyv szerint azzal rendelkezik. pl. Darton paplovag páncélzattal

A ruha és egyéb cuccok megvannak, de a + fegyver, páncél, ló stb. pénzbe kerülnek

1x szorzó a tárgyak megvételére

A tárgyak alap ára az alapkönyvben feltüntetett ár, de a jó minőségé cuccok drágábbak.

Így a jó minőségű cucc pl. fegyver: 2x-es ár, de +2 TÁ, VÉ, KÉ.

A kiváló minőségű, személyre szóló te kezedhez készült 3X-os ár +4 TÁ, VÉ, KÉ +1 sebzés

Különleges minőségű, díszítésű tárgy pl. lovagkard 10-től 1000X-es árig a kapott bonusz megegyezés szerint.(ez lovagkardnál lehet csak annyi, hogy szépen díszített) ebbe a kategóriába esnek a lunír, abbit, mithril tárgyak is.

Gyógyital, italok 1 MP 1 arany (max 50 fp és 15 ép)

Varázstárgyak MP költségének megfelelő arany pl szerelmi bájital MP költsége:45 MP-os cucc 45 arany

Tiltott: láthatatlanság köpenye

A drágakövek megvásárlása megegyezés szerint

Méreg 1 IP 1 arany (maximum 5 adag)

LEAVE A REPLY