Kedves Barátaink!

 

Örömmel jelentjük, hogy november 5-én a Cantina Klub örömünneplésbe kezd, hiszen ezen a napon leszünk kereken 1 esztendősek.

 

A Cantina egy éves fennállása alatt sikerrel vett minden olyan akadályt, ami elé gördült és hála az egész éven át tartó szereteteteknek azt mondhatjuk, hogy még mindig van Budapest szívében egy szerepjátékos, wargames, kártyás, társasjátékos, tekkenes 🙂 klub.

.

Arra gondoltunk, hogy méltóképpen megünnepeljük az évfordulót, és azon a szombaton beugró nélküli napot tartunk, illetve több programmal is készülünk nektek.

Figyelembe véve a különleges napot, és hogy november 5 többeknek munkanap, ezért a Cantina 14:00-tól lesz nyitva, és az alábbi programokkal vár mindenkit.

 

Felső szinten:

 

14:30-tól 16:15-ig Tekken bajnokság

16:15-tól 18:00-ig Cantina Activity (szerepjátékos, wargames, kártyás feladatokkal 🙂 )

 

Közben folyamatosan:

 

Twister játék

Cantina Tablókészítés (rólatok fotóval, aláírással és szuperképesség választással!!!)

 

 

Alsó szinten:

 

Élő Warmachine harc J további információ később

 

18:30-tól Torta és pezsgő

19:00-tól Tombola

19:30-tól a Cantina épsége érdekében átvonulunk egy közeli helyre, ahol eszünk, iszunk, ünnepelünk nagyot! Ennek helyéül a Filter Clubot választottuk Budapest VII. Ker. Almássy utca 1.

 

Az ünnepi alkalomra való tekintettel a büfé zárva tart, ellenben várunk titeket svéd asztallal, és ha van kedved hozni a közösbe rágcsálnivalót, üdítőt, azt szeretettel fogadjuk.

Másnap (vasárnap) a köz érdekében a Cantina 2-től nyit a hagyományos 11 óra helyett. Kérünk titeket, előbb ne érkezzetek a Klubba.

LEAVE A REPLY