Uraim!

Önök már nem azok a léha, semmirekellő, alkalmatlan civilek, akik voltak 12 hónappal ezelőtt. Önök, hála a kiképzőiknek már tagjai az ismert univerzum legerősebb és legjobb hadseregének, elmondhatják, hogy teljesítették a lehetetlent, megtanulták az ismeretlent és készen állnak arra, hogy teljes értékű tengerészgyalogosokká váljanak. Ennek már csak egy feltétele van, mégpedig, hogy legjobb tudásuk szerint, bajtársaikat támogatva, feletteseik utasítását követve helytálljanak az Arachnodi DeadCamp kiképzőbázis rajképzésén! Én hiszek önökben, önök is higgyenek magukban és szerezzenek hírnevet saját maguk és a Crusader század Omega szakasza számára!

.

 

Senkit sem hagyunk hátra!

Jim Marshall százados, a Crusader század parancsnoka

Részletek:

November 12.-én szombaton folytatódik a Crusader század története és nagyon sok szeretettel várjuk, a már a századhoz tartozó játékosokat és karaktereket, illetve a játékban még nem résztvevő, új játékosokat!

A versenyen összesen 5 csapat maximum 30 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csoportokat.

Természetesen alapvetően a múltkori játék alkalmával kialakított lövész rajok szerint kerülnek összerendezésre, illetve azok, akik a múltkor nem vettek részt a játékon, azon külön csoportban jönnek és külön történet lesz számukra lemesélve, ami a katonai kiképzés alapjairól szól. Mindenki más a rajszintű kiképzést fogja elsajátítani a világ egyik legveszélyesebb helyén az ARACHNOD dzsungelvilágán. 

Történet: 

2217 március 15.-én a sikeres Starpointi képzést követően az új lövész szakasz megérkezik rajképzésre a távoli Arachnod veszedelmes dzsungel világára, ahol az alábbi rajokra szerveződre megkapják az utolsó képzést, hogy teljes értékű katonákká váljanak:

Omega I-es raj lövész raj:

Eric Donner őrmester p

Eric Spunkmeyer p/t

Ceara ‘Kay’ Sharkett p/t

Charlie Firpo- tizedes m/di 

Antoni Markow n

 

Omega II-es raj lövész raj: 

William R. Gibson őrmester t 

Melitta Höffner-tizedes t 

Jack Vengeance f 

Suviere Debonne n/t 

Nina Cube t

Omega III-as raj lövész raj: 

Ted Smile tőrzsörmester n 

Jason Tycho-tizedes n/t

Camillo Atya m

Parker Dicso-szak.v. f

Edgar Jackson t

Omega IV-es raj lövész raj: 

Samuel O’neil őrmester f

Ian Nothingham f

Amanda Woodsow p/t

James Coban p

Buldózer m/n

Azok akik jönnének, de a kiképzésen nem vettek részt azok az alábbi módon készüljenek:

Starpoint kiképző bázis felvételt hirdet, minden 18. életévét betöltött, büntetlen előéletű ICC-s polgár számára tengerészgyalogosi kiképzésre. A gyalogság terve, hogy felállít egy új lövészszakaszt, amely bevethető lesz, levegőben, űrben, vízben és szárazföldön egyaránt.

A jelentkező újoncok, mind szigorú, fizikális és mentális ellenőrzéseken esnek át, és csak a legmegfelelőbbeket válogatja be a gyalogság a kiképzési programba. 

Minden felvételt nyert személyt képességei alapján az alábbi fegyvernem valamelyikébe fogják beosztani: 

– Felderítő

– Jármű pilóta 

– Technikus 

– Felcser és diplomata 

– Nehézfegyveres

A beosztását követően a következő napon megkezdődik az alap és a fegyvernem szerinti képzés, amelyek 5, maximum 6 fős csoportokban kerülnek levezénylésre, a Crusader jelenlegi őrmestereinek irányítása alatt.

A kiképzést sikeresen elvégzők, később kerülnek a végleges rajukhoz, ahol ezt követően kapnak egy utolsó rajszintű kiképzést és ezt követően vezénylik őket az állomáshelyükre. 

Verseny részletei:

Dátum: 

2011.11.12. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3. 

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint. 

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt emiales nevezéssel lehet jelentkezni, amiben jelezni kell, hogy mi a neve a karakternek. Ezt a nevezést az alienszerepjatek@gmail.com címre kell elküldeni, illetve előre kitöltött karakterrel, amit az ismert szabályok alapján lehet elkészíteni!

Megkötések karakteralkotásnál, amennyiben még nem vettél részt a kiképzésen:

– A készített karakternél meg kell hagyni 10 képzettség pontot, amit majd a kiképzés idején lehet elkölteni.

– A karakternek minimum 3-as Fizikuma kell, hogy legyen és minimum vagy 3-as Erő, vagy Ügyesség. 

– A karakter nem lehet, korábban már szolgált katona, csak újonc. 

– Amennyiben nem megfelelő előnyökkel/hátrányokkal rendelkezik a jelentkező, a sorozáson elutasíthatják és újra kell írni a karaktert.

– Szintetikus nem jelentkezhet a gyalogsághoz, mert az ICC 2123/606-0 törvény tiltja. 

Jelentkezési határidő november 9.-e szerda!

További kérdésekre az alienszerepjatek@gmail.com címen tudunk válaszolni, illetve azalienszerepjatek.hu Kérdések a versenyről topicjában!

LEAVE A REPLY