ASub Signo Aquilae Klub szervezésében

Ismét, immáron 9. alkalommal szállhattok szembe mindazzal, ami tisztátalan, eretnek és mutáns. A Császár akaratából, a sas jele alatt. A modult Madovick írja.

A karakterek ezúttal az Arbitrátus és az Inkvizíció közös misszióján vesznek részt a Zoroaster fagyott börtönbolygóján, ahol minden eddiginél távolabb kell képviselniük az Istencsászárt és a Birodalmat.

.

 

 

A KARAKTERALKOTÁS MENETE:

A karakterek az Inkvizíció tagjai. 4500 Xp felhasználásából gazdálkodhatják ki erősségeiket és természetesen megkapják az alapfelszerelésüket. A Wounds, Fate Points statisztikákra tett d10 dobások értéke egységesen 8-nak számít (ebből kifolyólag a d5 mindig 4-et jelent).

A karakterisztikák között 9×33, azaz 297 pont osztható el az ésszerűség keretei között (a megfelelő Origin-ek megfelelő táblázatainak minimumait és maximumait figyelembe kell venni, ez a minimum érték általában 22, míg a maximum általában 40 pont, de van jópár eltérés). Az Imperial Divination-t a játékos kiválaszthatja a karaktere számára. Speciális eset a 01-es, Mutációt eredményező jóslat kiválasztása, ekkor a játékos a Minor Mutation-ök közül kiválaszthat egyet a maga számára vagy a helyszínen kockáztatja a szerencséjét (ekkor akár egy Major Mutationt is elérhet!). Az egyéb speciális, randomizálandó értékek szintén kiválaszthatók: ilyenek a Psykerek Szankcionálási Következményei, a Korrupció, Őrület pontok, Malignanciák, a különféle Originekhez tartozó egyéni táblázatok.

A karakteralkotás és az induló vagyon elköltése a már megszokott Dark Heresy: Core Rulebook, Inquisitor’s Handbook, Radical’s Handbook és Blood of Martyrs, Creatures Anathema és Disciples of Dark Gods, a Book of Judgement, a Daemonhunter, valamint az újdonságként szereplő The Lathe Worlds kiegészítők segítségével történhet. *Nem játszható kivételt képeznek a Grey Knight űrgárdisták

A karakterek erőszintje, felszerelésekre és szent tárgyakra költhető összeg (leírt alapfelszerelésen kívül):

Karakterre költhető XP
Előtörténet nélkül 4500 XP
Időben leadott előtörténet +1500 XP
Dark Heresy Career Wealth
Low Careers – Adepta Sororitas, Imperial Psyker 1600 throne gelt
Medium Careers – Adept, Arbitrator, Assasin, Guardsmen, Scum, Tech-priest 1800 throne gelt
High Careers – Cleric 2000 throne gelt
Wealth Trait +500 throne gelt
Időben leadott előtörténet +500 throne gelt

Különleges szabályok
Blood of Martyrs: az Adepta Sororitas karaktereket e szerint alkossátok meg; különlegesség, hogy igényelhet fegyvert magának ingyen, amit azonban nem adhat el, legfeljebb 3 fegyvert igényelhet, s három lehet a birtokában (a régit le kell adnia, amiért nem kap pénzt): 1 main (tetszőleges), 1 sidearm (Pistol típusú), 1 melee (tetszőleges), valamint nem adhat el semmilyen felszerelést pénzért

Inquisitors Handbook: a Calixis Templar-oknak természetesen ki kell fizetniük a Force Blade-jüket, ellenkező esetben nem rendelkeznek ilyennel

Árral nem rendelkező felszerelés: email-ben történő egyeztetés esetén

Előtörténeteiteket ide várjuk: krisztian.katona@freemail.hu, a határidő 2012. október 14. éjfél

Egyéni és csapatos jelentkezésre (5 főig) egyaránt van lehetőség, előre láthatólag 5 csapatig. Azon csapatok jelentkezése számít érvényesnek, akik átultaták a részvételi díjat.

A rendezvény helye: Cantina Klub, Budapest (Alsóerdősor utca 3, a Blaha Lujza tér és a Keleti Pályaudvar között, megközelíthetőség: 2-es metró, 4,6-os kombinó, 5,7,173-as busz, 74-es trolibusz) – ahogy eddig is!
A verseny ideje alatt a Cantinában házigazdáink ételt és innivalót egyaránt baráti áron fognak árulni!

A rendezvény időpontja: 2012. október 20., szombat. Gyülekező 11:00-tól 11:30-ig. A verseny kezdete 11:45-kor, vége pedig 19:00-kor lesz. Az eredményhirdetés előtt a Kalandmesterek legfeljebb fél órában megvitatják a nap eseményeit. A verseny várható befejezése – 19:45.

A részvételi díj ezúttal csak 500 Ft, amit teljes mértékben a rendezvény megszervezésére fordítunk. A fizetés módja: banki átutalás a 11773384-00926227-00000000 számlaszámra (név: Katona Krisztián, Otp Bank). Kérlek a közleményben mellékeljétek nekünk a csapattagok számát és MINDENKÉPPEN legalább egy elérhetőséget, valamint esetleges kész csapatnevet is! Ezeket érdemes valamiképpen egyeztetni az email-ben használt nevekkel és csapatokkal, hogy elkerüljük a fölösleges fáradtságokat. Amennyiben nem felel meg Nektek a banki átutalás, kérlek mindenképpen jelezzétek valamelyik elérhetőségünkön!
Találkozzunk a versenyen!

Üdvözlettel:

A Sas Jele Alatt versenyek szervezői stábja

ELÉRHETŐSÉGEK:
Creep 70/3781163 krisztian.katona@freemail.hu
Madovick 20/5180546 madovick@gmail.com

Támogatóink

Rúna Tábor Szerepjátékos és Kulturális Egyesület
Cantina Klub – Alsőerdősor utca 3.

Telefon: 20/913-1641 http://cantinaklub.com/

E-mail: info@cantinaklub.com

Mentálcsavar Klub

http://mentalcsavar.hu

E-mail: mentalcsavar@gmail.com


 

LEAVE A REPLY